logo-karistianou-grey

Κβαντική ιατρική

Η Κβαντική Ιατρική ή Κβαντική Βιοανατροφοδότηση ή βιοσυντονισμός, στηρίζεται στο επιστημονικό δεδομένο ότι σε κάθε κύτταρο, ιστό και όργανο διενεργούνται εκατομμύρια ηλεκτροχημικές αντιδράσεις αδιάκοπα, με ταυτόχρονη ανάπτυξη πάρα πολύ ασθενών μαγνητικών πεδίων. 

Όλα τα κύτταρα του σώματος διαθέτουν ενεργειακή υπόσταση, δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και ταλάντωση και ανταλλάσσουν διαρκώς πληροφορίες μεταξύ τους μέσω βιο-φωτονίων. Ακόμη και οι σκέψεις, τα συναισθήματα, το στρές, παράγουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αυτά αφορούν στην κβαντική επιστήμη. 

Στην κβαντική ιατρική, ισχύει ότι κάθε κύτταρο, ιστός ή όργανο, για να είναι υγιές, πρέπει να έχει συγκεκριμένη ηλεκτρομαγνητική συχνότητα.  Εάν η φυσιολογική ηλεκτρομαγνητική επικοινωνία των κυττάρων διαταραχθεί λόγω της παρεμβολής κάποιου παθογόνου μικροοργανισμού, τότε ο οργανισμός εκδηλώνει συμπτώματα ως αποτέλεσμα αυτής της διαταραχής.

Τέτοια προβλήματα διαταραχής του οργανισμού είναι σε μεγάλο βαθμό οι αλλεργιογόνοι παράγοντες όπως το δηλητήριο της μέλισσας, η γύρη, η σκόνη, άλλοι ατμοσφαιρικοί παράγοντες και τρόφιμα που προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. 

Τότε, εφαρμόζεται ο βιοσυντονισμός του σώματος εκ νέου ώστε να αποκλειστούν  τα παράσιτα που διατάραξαν την ηλεκτρομαγνητική επικοινωνία των κυττάρων. Ο βιοσυντονισμός γίνεται με τροποποιημένες (ανεστραμμένες) ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις των αλλεργιογόνων ουσιών, που τοποθετούνται σε ένα δοχείο συνδεδεμένο με τη βιοσυντονιστική συσκευή.  

Με τη διαδικασία αυτή και με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτει το Ιατρείο, ελέγχονται, αντιμετωπίζονται και εξολοθρεύονται τα παράσιτα που διατάραξαν την ηλεκτρομαγνητική επικοινωνία των κυττάρων. Οι αλλεργιογόνες ουσίες απομακρύνονται και έτσι επιτυγχάνεται η  απευαισθητοποίηση του οργανισμού, ώστε να αποφευχθούν ή να ανασταλούν τα συμπτώματα της δυσλειτουργίας (ατοπική δερματίδα, αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργικό άσθμα, εκζέματα, κ.α

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού έχει πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις αλλεργίες, χωρίς τη λήψη φαρμάκων!

Η ανίχνευση, επιδιόρθωση του ηλεκτρομαγνητικού φορτίου ταλάντωσης και επικοινωνίας των κυττάρων αλλά και η επανεκπαίδευσή τους ώστε να αναμεταδίδουν ορθές λειτουργικές συχνότητες μεταξύ τους εφαρμόζεται όχι μόνο στις αλλεργίες αλλά σε πλήθος άλλων δυσλειτουργιών του οργανισμού, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. 

Η κβαντική ιατρική εφαρμόζεται στα παιδιά από τη βρεφική ηλικία χωρίς κανένα κίνδυνο. Δεν επηρεάζεται ούτε παρεμποδίζει την εφαρμογή της κλασικής ή της ομοιοπαθητικής ιατρικής. 

Έχει ευρύτερες εφαρμογές στους ενήλικες με τον βιοσυντονισμό για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η τοξικότητα του οργανισμού (από μικροοργανισμούς, ακτινοβολίες και τοξικά συναισθήματα), η αντιμετώπιση του μύκητα κάντινα, διατροφικές δυσλειτουργίες, ψυχολογικές αστάθειες, η αντιμετώπιση της χρόνιας κόπωσης, η υποστήριξη αυτοάνοσων νοσημάτων, η εξουδετέρωση παρενεργειών φαρμάκων, η διαχείριση του πόνου, η αντιμετώπιση ορμονικών διαταραχών, η αντιμετώπιση χρόνιων εντερικών και αναπνευστικών νοσημάτων κ.α

Διαβάστε περισσότερα σε μελέτες για την κβαντική , εδώ:

  1. bioresonance-asthma_study.pdf
  2. bioresonance-research
ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕΝΟΥ